További 2% kedvezmény érték |
A promóció véget ér:
  • Nap
  • Óra
  • Perc
  • Másodperc
Nem található a keresett kategória...
Adjon meg másik keresendő kifejezést
Termékek találhatók (0): Érdekelheti Önt:
Nem található a keresett kategória...
Adjon meg másik keresendő kifejezést
Termékek találhatók (0): Érdekelheti Önt:

Esküvői jegygyűrűk rangsora
Június 2022

Esküvői jegygyűrűk: arany, félkör, 4 mm

Modell: 10003/4-Z


Kedvencekhez adva ennyiszer: 648.


Megtekintve 177653 személy által

Tekintse meg az esküvői jegygyűrűket

Esküvői jegygyűrűk: arany, lapos, 3 mm

Modell: OR11-Z


Kedvencekhez adva ennyiszer: 92.


Megtekintve 22316 személy által

Tekintse meg az esküvői jegygyűrűket

Dream esküvői jegygyűrűk: arany, fehér zafír, laposak, 3 mm

Modell: OBR-DREAM-BSZ-Z


Kedvencekhez adva ennyiszer: 98.


Megtekintve 25033 személy által

Tekintse meg az esküvői jegygyűrűket

Esküvői jegygyűrűk ujjlenyomattal: sárga arany, lapos, 5 mm

Modell: SAVGR127


Kedvencekhez adva ennyiszer: 55.


Megtekintve 19405 személy által

Tekintse meg az esküvői jegygyűrűket

Esküvői jegygyűrűk: fehérarany, lapos, 3,2 mm

Modell: SAVOBR312


Kedvencekhez adva ennyiszer: 52.


Megtekintve 12517 személy által

Tekintse meg az esküvői jegygyűrűket

Esküvői jegygyűrűk: rózsaarany, félkör, 5 mm

Modell: 10003/5-R


Kedvencekhez adva ennyiszer: 52.


Megtekintve 16999 személy által

Tekintse meg az esküvői jegygyűrűket

Az esküvő életünk egyik legfontosabb pillanata, ezért mindent tökéletesen kell megtervezni. A legtöbb időre a terem, a fotós vagy a zenei együttes kiválasztásához van szükségünk, ám az esküvői ékszerek, pontosabban az esküvői jegygyűrűk a végsőkig velünk maradnak. Az ideális jegygyűrűk kiválasztása? Nos, ezek megtalálása akár egy jó kis körhinta is lehet az Ön számára. :) A kínálat igen széles: arany, platina, titán. Díszkövekkel vagy sima kövekkel? Lapos legyen, mégis félköríves? Válassza ki az Önhöz legjobban passzoló profilt és modellt a lehető leghamarabb, ne hagyja az utolsó pillanatra!

A divat minden évben változik, ám a sárga arany jegygyűrűk már évek óta uralják a jegygyűrűk színterét. A rózsaaranyat egyre gyakrabban használják gyémántokkal vagy homokfúvott felületekkel kombinálva. Amikor jegygyűrt keresünk, nem feledkezhetünk meg a fémszínek választékáról sem. Tudjuk, hogy az esküvői előkészületek idején nemigen van idő mindenféle összehasonlításra, ezért a SAVICKI-nél elkészítettük Önnek a legnépszerűbb jegygyűrűk rangsorát. Ebben a TOP 10-es listában megtalálja a leggyakrabban kiválasztott jegygyűrűinket.

Ez az értékelés ideális eszköz arra, hogy megmutassa, mik a valódi trendek az esküvői ékszerek terén, és hogy Ügyfeleink leggyakrabban milyen anyagot választanak gyűrűikhez - fehér, sárga, rózsa- vagy vegyes aranyat, titánt vagy platinát. A legnépszerűbbek a már említett, sárga aranyból készült esküvői jegygyűrűk hagyományos és domború változatban - ezeket láthatjuk szüleink vagy nagyszüleink kezén. Ha Ön egy modernebb változatot szeretne, természetesen lehetőség van gyémántokkal vagy érdekes felületi kezeléssel díszíteni őket (egyedi mintákat is készítünk Ügyfeleink számára).

Ne feledje, hogy minél népszerűbb jegygyűrűt választ, annál rövidebb lesz a rendelés feldolgozási ideje - a bonyolult testreszabási lehetőségek kiválasztása meghosszabbítja a rendelés feldolgozási idejét. Ezért azt javasoljuk, hogy tekintse meg a legnépszerűbb jegygyűrűk Top 10-es listáját, és válasszon egy divatos jegygyűrűt. Ha nem tudja pontosan, hogy milyen jegygyűrűt keres, akkor ebben a rangsorban megmutatjuk Önnek a legnépszerűbb jegygyűrűinket.

Ha a SAVICKI márka esküvői jegygyűrűit választja, garantáljuk Önnek a legjobb minőséget, az egyedi dizájnt és a megbízhatóságot. Ne feledje, hogy a jegygyűrűk nemcsak a szerelmük jelképei, hanem különleges ékszerek is, amelyek minden pillanatban Önökkel lesznek. Mielőtt kiválasztja jegygyűrűket, ismerkedjen meg a rangsorunkkal, és inspirálódjon a legnépszerűbb esküvői jegygyűrűk által.

Kosár (0)

Sajnáljuk, de az Ön kosara üres ...

... sajnáljuk, de az Ön Kosara üres.

Itt az idő a változásra?

Legutoljára megjelenítve

Nincsenek keresési előzményei ...

... a figyelt termékek listája üres

Itt az idő a változásra?