Nem található a keresett kategória...
Adjon meg másik keresendő kifejezést
Termékek találhatók (0): Érdekelheti Önt:
Nem található a keresett kategória...
Adjon meg másik keresendő kifejezést
Termékek találhatók (0): Érdekelheti Önt:

Miért érdemes a varrat nélküli jegygyűrűket választania?

SHARE YOUR LOVE
1

Ellenállóság

Esküvői gyűrűink legfontosabb jellemzője a tartósság. Természetesen az ékszerek tartósságát és hosszú élettartamát nagyban befolyásolja, hogy milyen anyagból készülnek, azonban az előállítás módja sem mellékes.

Garantáljuk a legjobb minőségű ékszereket, ezért a jegygyűrűket varrat nélküli módszerrel készítjük. Ez azt jelenti, hogy a terméknek nincsenek illesztései, és kezdettől fogva szép és szabályos alakkal rendelkezik.

2

Tartósság

Az évek során az ujjaink mérete változik. A varrat nélküli gyűrűk technológiája lehetővé teszi a méretük megváltoztatását anélkül, hogy fennálna a sérülésük veszélye.

A jegygyűrű nagyobbításakor nagy a valószínűsége, hogy a gyűrű a kötésnél/hegesztésnél megreped majd, ahogy megnyúlik. Ha varrat nélküli jegygyűrűt választ, nem kell aggódnia a méretváltoztatáskor bekövetkező sérülések miatt, mert ezek a gyűrűk tartósabbak és erősebbek.

3

Ideális forma

A varrat nélküli módszerrel elkészített jegygyűrűk jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért nem deformálódnak. Mivel nincsenek illesztések/varratok, nem kell aggódnia az alakjuk megváltozása miatt - a forrasztott jegygyűrűk alakja gyakran oválisra változik.

A varrat nélküli esküvői ékszerek kiválasztásával garantálhatja a legjobb minőséget és a nagyon hosszú élettartamot.

Önnek választottuk ki

Kosár (0)

Sajnáljuk, de az Ön kosara üres ...

... sajnáljuk, de az Ön Kosara üres.

Itt az idő a változásra?

Legutoljára megjelenítve

Nincsenek keresési előzményei ...

... a figyelt termékek listája üres

Itt az idő a változásra?