Akár 20% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
  • Ingyenes szállítás
  • 120 nap ingyenes visszaküldés
  • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
  • SAVICKI Care+®
  • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kép az esküvőszervezőről Kép az esküvőszervezőről

Mit találhatsz egy esküvőszervezőben?

1

Menetrend

Megtalálod a legfontosabb dátumokat, az előkészületek menetrendjét, az esküvő napjának és az esküvői fogadásnak a tervét.

2

Naptár

Emlékeztetni fogjuk Önt az esküvője fénypontjaira 12, 9, 6, 3, 1 hónappal az esküvő előtt.

3

Pénzügyek

Segítünk rendszerezni az esküvői költségeket, és javaslatot teszünk az optimalizálásukra.

4

Formalitások

Rövid és praktikus összefoglaló az esküvő előtt elvégzendő formalitásokról. Egy fejezet, amely valóságos emlékeztető!

5

Tervezés

Átfogó rész az esküvőszervezésről. Itt tippeket talál a vendéglista összeállításához, a menyasszony és a vőlegény ruhatárához vagy a szállás és a közlekedés megtervezéséhez.

6

Esküvő

Ez a rész tele van tanácsainkkal az esküvői terem díszítésére, az asztalok felállítására vagy a vendégek számára biztosított különböző tevékenységekre vonatkozóan. Használja ki tapasztalatainkat!

Esküvőszervező - kalkulátor

Ellenőrizze esküvői költségvetését minden szakaszban

Esküvői kalkulátorunk egy átfogó költséglistát tartalmaz, hogy az esküvő és a fogadás költségeinek ellenőrzése rendkívül egyszerű legyen!

Hogyan használhatom a számológépet?

1. Töltse ki elérhetőségeit

2. Válaszoljon a becsült költségekre vonatkozó kérdésekre. Tanácsot kap a lehetséges megtakarításokkal kapcsolatban is!

3. Teljes költségjelentést fog kapni, hogy ellenőrizni tudja a költségvetését!

Hogyan költsünk kevesebbet, hogy többet nyerjünk a pénznél?

12 ötlet az esküvői megtakarításokhoz

A menyasszonyok és vőlegények által ajánlott, kipróbált és bevált megoldások csomagja. Az új életmódban minden fillér számít, de a pénz nem minden! Ezért mutatunk be egy tippcsomagot, amely segít összekötni a megtakarítást a felbecsülhetetlen értékű pillanatokkal, amelyekre mosolyogva vagy könnyes meghatottsággal fogtok emlékezni.

Olvassa el útmutatónkat és élvezze a megtakarításokat

Kép az esküvőszervezőről
  • 1

    Esküvő szombaton kívüli napon vagy télen

    Az esküvői terem bérlése pénteken, vasárnap vagy a hét közepén általában kevesebbe kerül, mint szombaton. Ráadásul Lengyelországban az esküvői szezon májustól szeptember végéig tart, így ha az esküvőt a kevésbé forgalmas hónapokban szervezzük, további tárgyalási érveket nyerhetünk. Ráadásul sokkal könnyebb lesz fotóst, zenekart és egyéb szolgáltatókat foglalni egy szombattól eltérő napra.

    5-10% megtakarítás

    Ha az esküvőt nem szombaton és/vagy késő ősszel vagy télen szervezi - kivéve az ünnepnapokat - akár 5-10%-ot is megtakaríthat!

    Tanácsadás 1/12

  • 2

    Esküvői ruha bérlése

    Minden nő teljesen egyedinek szeretne tűnni ezen a napon. Mindazonáltal egy új esküvői ruha vásárlásának egyszeri költségei jelentősen megterhelhetik a költségvetést. Ezért érdemes megfontolni a bérlést, mivel a költségek sokkal, de sokkal alacsonyabbak.

    A ruhabérlés árai már 500 fontnál kezdődnek.

    Egy menyasszonyi ruha bérlése 500 és 2000 PLN között van, míg egy új ruha vásárlása 1800-tól több ezer PLN-ig terjed! A megtakarítás tehát igazán nagy!

    Tanácsadás 2/12

  • 3

    Egy kiárusításból származó öltöny, amely más alkalmakra is felvehető.

    A leendő vőlegény a legtöbb ismert áruházlánc által szervezett számos akciót kihasználva választhat öltönyt a kiárusításokból. Sőt, érdemes duplán spórolni, vagyis olyan öltönyt választani, amelyet más különleges alkalmakra is felvehet. Ugyanez az elv érvényesülhet a cipőkre is. Így egy egyszeri kiadás biztosan kevésbé lesz fájdalmas. Érdemes azt is észben tartani, hogy a legtöbb népszerű márka szabásmódosítást kínál a bemutatótermekben, így az öltönyét az alakjára szabhatja anélkül, hogy egy vagyont költene egy exkluzív, méretre szabott modellre.

    Akár -70% megtakarítás

    Persze ilyen nagy kedvezménnyel ritkán lehet divatos esküvői öltönyt vásárolni, de a 20-30%-os kedvezmények nagyon is valósak. Az ökölszabály az, hogy minél előbb kezdjük el az akcióvadászatot, annál jobb, ezért érdemes már egy évvel az esküvő előtt szemmel tartani az akciókat.

    Tanácsadás 3/12

  • 4

    Szezonális virágok

    Természetesen az élő virágok a legszebbek, és az esküvő és a fogadás stílustémáját is ezek adják. A díszítéshez elég sokukra lesz szükséged, és még mindig ott van a menyasszony, a koszorúslányok és az anyukák csokrainak kérdése. Egyszóval, hogy pénzt takarítson meg, érdemes a szezonális virágokra fogadni.

    Akár több ezres megtakarítás

    A rózsákért szeptember végén akár 3-szor többet kell fizetni, mint augusztusban. A novemberi káposztáért pedig akár 4-szer többet, mint májusban!

    Tanácsadás 4/12

  • 5

    Esküvő fogadás nélkül (vagy fogadás zenekar nélkül)

    A 19. században, sőt a 20. század elején a lengyel esküvők akár három napig is tarthattak, így nem csoda, hogy a módosítások hagyománya a mai napig fennmaradt. Természetesen ezek költségei összehasonlíthatatlanul alacsonyabbak, mint maga az esküvő, de néhány százalékkal mégis növelik a kiadásokat. Érdemes feltenni magunknak a kérdést, hogy érdemes-e lemondani róluk, hiszen sok vendég úgyis fáradt lesz az előző esti mulatozás után. Ha azonban mégis szeretnétek egy kis átalakulást, akkor lemondhattok a zenekarról vagy a DJ-ről, ami minden bizonnyal pozitívan hat a költségvetésre.

    A "tányér" és a zenekar megtakarítása több ezer forint megtakarítást jelent.

    A szokásos feltételezés szerint a fogadás költsége "tányéronként", azaz személyenként körülbelül 50 zł. Egy 60 fős esküvő esetében ez már 3000 zloty összeg. Még ha a módosítások benne is vannak az esküvő árában, lehetőség van a zenekar vagy a DJ lemondására, így másnap nem nekünk kell fizetnünk a további szállás és maga a zenei aláfestés költségeit.

    Tanácsadás 5/12

  • 6

    Saját hideg italok és alkohol nagykereskedőtől

    Az esküvői ipar általában jelentős árrést ad az italokhoz és az alkoholhoz. Ezért célszerű már az elején érdeklődni a saját készletezés lehetőségéről. Az is tanácsos, hogy előre vásároljon egy nagykereskedőtől, mivel itt minden fillér számít. A szervezők általában beleegyeznek, de hozzáadnak egy dugódíjat, ami ezt a lehetőséget már nem teszi különösebben életképessé. Ebben a helyzetben nem marad más hátra, mint alkudozni a dugódíjra vagy az alacsonyabb árrésre.

    Alku a parafa számára

    Az esküvői ipar általában jelentős felárat számít fel az italokra és az alkoholra, vagy "dugódíjat" számol fel. Ebben a helyzetben egyszerűen alkudni kell egy kicsit!

    Tanácsadás 6/12

  • 7

    Esküvői autó egy unokatestvértől vagy baráttól bérelt autó helyett

    Bizonyára van olyan rokon vagy barát a családban, aki szívesen kölcsönadna egy gyönyörű autót, hogy stílusosan el tudjon menni a templomba és az esküvői terembe.

    "Köszönöm" 500 font vagy egy sokkal nagyobb kiadás helyett.

    Az esküvői autó bérleti díja átlagosan 500 PLN-től kezdődik, és több, vagy akár több ezer PLN-t is elérhet egy egyedi vintage autó, egy sportkocsi, egy exkluzív limuzin vagy egy Hummer esetében.

    Tanácsadás 7/12

  • 8

    Esküvői autó minimalista díszítéssel vagy anélkül

    Ez a kiadás nem a legnagyobb, de tudod: egy szemernyit egy szem és... ha spórolni szeretnél, akkor érdemes az autódíszítés mellett dönteni, például szaténszalagok, lufik és/vagy virágok formájában az ajtókilincseken. Ez a fajta minimalizmus nagyon jól mutat, hiszen az autódekoráció esetében a "kevesebb több" elv rendkívül találó.

    Az esküvői autódíszítés árai 200-300 fontról indulnak.

    Természetesen nincs korlát, hiszen minden a stílustól, a választott virágfajtól és a díszítés minőségétől függ. Mindazonáltal a legklasszikusabb dekorációkat gyakran magunk is elkészíthetjük, vagy egyszerűen csak a néhány vagy néhány tucat zlotyba kerülő minimalista dekorációkra szorítkozhatunk.

    Tanácsadás 8/12

  • 9

    DJ zenekar és szólista(k) helyett

    Nincs esküvő jó zene nélkül, hiszen szó szerint és átvitt értelemben is ez adja meg a buli ritmusát. Természetesen az árak nagyon eltérőek, és függnek az előadók osztályától, a repertoárjuktól és az esküvői piac helyzetétől. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy egy szólista(k)kal kiegészített zenekar költségei általában 2-3-szor magasabbak.

    Egy dj egy esküvőre átlagosan 1500 és 8000 font közötti összegbe kerül.

    Egy 2-3 tagú zenekar és szólista(k) költségei 4000 és 20 000 font között mozognak. Ps. Szeretnénk emlékeztetni a dalválasztásra és a tiltott dalok listájára, amelyeket nem szeretnél hallani az esküvődön!

    Tanácsadás 9/12

  • 10

    Muffinok hagyományos torta helyett

    Bár az esküvői torta hagyomány, sokat kell érte fizetni. Alternatíva a feltűnő módon elrendezett muffinok. Ezzel a lehetőséggel jó sok pénzt spórolhat, ugyanakkor eredeti dekorációs hangsúlyt kap! Rendelhetsz egy kis esküvői tortát is, amit jelképesen felvághattok a szüleiddel, és vendégeiteket finom muffinokkal kényeztethetitek.

    Egy esküvői torta ára 85 font és több mint 1000 font/kg között mozog.

    A szokásos feltételezés 10 kg/100 fő, vagy 100 g/fő, így még a legolcsóbb torta 50 vendég számára is 425 font körüli összegbe kerül.

    Tanácsadás 10/12

  • 11

    DIY esküvői meghívók

    Ha saját maga készíti el, vagy tanúk, családtagok vagy barátok segítségét veszi igénybe, biztos, hogy az esküvői meghívója teljesen egyedi és személyes lesz. Ez már önmagában érték, és biztosan, még ha nem is tökéletes, meleg érzéseket fog kiváltani a címzettekben. A második dolog a pénzmegtakarítás. Természetesen, ha magad készíted el a meghívókat, időt kell szánnod rá, és meg kell vásárolnod az anyagokat, de érdemes szem előtt tartani, hogy átlagosan egy esküvői meghívó körülbelül 4 fontba kerül.

    Az esküvői meghívók átlagos ára 3 és 12 font között mozog.

    Ennek az árnak az előfeltétele a rendelkezésre álló dizájn kiválasztása. Az egyedi dizájnért általában felárat kell fizetni.

    Tanácsadás 11/12

  • 12

    Esküvői vásárok - trendek és kedvezmények vadászata

    "Mindenképpen vegyen részt az esküvői vásárokon, amelyeket általában az esküvői szezonon kívül, azaz szeptembertől márciusig tartanak. Ott együtt kereshet inspirációt, és kihasználhatja a kiállítók ajánlatait, akik kedvezményekkel csábítanak. Arra is lesz lehetősége, hogy azonnal érdeklődjön a részletekről!

    Kedvezmény a vásáron

    Az esküvői vásáron 20-30%-os kedvezményt kaphat, ha úgy dönt, hogy a vásár ideje alatt vásárol.

    Tanácsadás 12/12

Az esküvőszervező egy szervező nélkülözhetetlen eszköze.

A legjobb kívánságainkkal az új életmódhoz adunk egy esküvőszervezőt, amely lépésről lépésre segít Önnek megszervezni esküvőjét és a fogadást az Ön álmai és ... az Ön konkrét költségvetése szerint. Itt az ideje tehát, hogy összeállítsátok az esküvői kiadások listáját, kalkulátorral kiszámoljátok az esküvő és a fogadás költségeit, és átgondoljátok, hogyan tudtok okosan spórolni.

Szóval kezdjetek hozzá!

Kép az esküvőszervezőről

Esküvőszervező - az esküvői költségek listája

A legjobb válasz az, hogy pontosan az, hogy mennyit akarsz költeni a szervezésre. Elismerjük, hogy ez egy homályos válasz, de érdemes olyan stratégiát követni, hogy az esküvő és a fogadás költségeit a költségvetéséhez igazítsa, és ne fordítva.

Karikagyűrűk

A karikagyűrűk az esküvői nap legfontosabb részei - elvégre a házasság szimbólumai és életre szóló emlék maradnak. Örömmel segítünk kipipálni ezt a pontot a listáról!

Leggyakrabban választott termékek

Esküvőszervező - mi az?

Az esküvőszervező valójában egy szervező, akinek célja, hogy segítsen a menyasszony és a vőlegény esküvőjének és fogadásának megtervezésében. Mindenki azt szeretné, hogy a nap, amikor kimondja azt a fontos "IGEN"-t, különleges legyen. Ez nagy stresszel jár, és a szervezési kérdések sűrűjében néhány fontos dologról megfeledkezhetünk. Ezért olyan hasznos eszköz egy esküvőszervező.

Kép az esküvőszervezőről

Esküvőszervező - szükséged van rá?

Ahogy a neve is mutatja, az esküvőszervező arra szolgál, hogy segítsen megszervezni az esküvőt és a fogadást, és köztudott, hogy ezeknél az eseményeknél jól jöhet egy ilyen támogatás. Azonban honnan tudhatod, hogy szükséged van-e erre is? Ez nagyon egyszerű! Kérdezd meg magadtól, hogy milyen ember vagy. Szervezett vagy szétszórt? Mindig mindenre emlékszik, vagy éppen ellenkezőleg, mindent elfelejt, még a legfontosabb dolgokat is? Mindig tudod, hol vannak a fontos dokumentumok, vagy csak úgy szanaszét hevernek a házban, és sosem találod meg őket?

Csak az első válaszokat választottad? Gratulálunk a tökéletes menyasszonynak! Azonban még egy ilyen szervezett embernek is, mint te, javasoljuk, hogy fogadj egy esküvőszervezőt. Csak emberek vagyunk, mindannyian elfelejthetünk dolgokat, különösen, ha egy olyan fontos és kissé stresszes feladattal foglalkozunk, mint a saját esküvőnk megszervezése. Nincs értelme még több idegeskedést kockáztatni, és jobb, ha minden fontos dolgot egyetlen egyedi füzetbe - az esküvőszervezőbe - gyűjtesz össze.

Esküvőszervező - a megjelenés

Egy papír esküvői tervező megvásárlása nagyszerű ötlet, mivel a benne található tippek, valamint a jegyzetek számára fenntartott oldalak minden bizonnyal segíteni fognak álmai esküvőjének megszervezésében. Ha ez a fajta esküvői tervező esztétikailag is tetszetős és szépen kidolgozott, hónapokig gyönyörködtetni fogja a szemedet, amíg vársz életed legfontosabb napjára! Rengeteg hasznos táblázatot, listát és ütemtervet találsz benne. Nézzétek meg a SAVICKI esküvőszervezőjét, ahol minden fontos intézkedést és részletet feljegyezhettek - megtiszteltetésnek vennénk, ha úgy döntenétek, hogy segítünk nektek megszervezni különleges esküvőtöket.

Esküvőszervező vs. Dreambook - mi a különbség?

Azt már tudod, hogy mi az esküvőszervező, de mi az álomkönyv? Szó szerint lefordítva "álmoskönyv" lenne, és inspirációs gyűjteményként funkcionál. Mit lehet beleírni? Tulajdonképpen mindent, ami nekünk tetszik - menyasszonyi ruhamodelleket, öltönyöket, teremdíszeket vagy jegygyűrűket. Természetesen az esküvőszervező lehet egyúttal álmoskönyv is, de vannak párok, akik inkább külön tartják. Ismét arra a következtetésre jutottunk, hogy az esküvő megszervezése a menyasszony és a vőlegény egyéni preferencia kérdése. Ez megerősíti, hogy ahány ember, annyi vélemény, és következésképpen nem kell aggódni miattuk. Végül is az esküvő napján a legfontosabb dolog a menyasszony és a vőlegény boldogsága.

Esküvőszervező - melyiket válasszuk?

Sokféle esküvőszervező létezik - vannak papíralapú és online esküvőszervezők is. Melyiket válasszuk? Nos, mindkét lehetőségnek megvannak az előnyei és hátrányai. A könyv alakú szervező lehetővé teszi, hogy minden fontos dokumentumot - szerződéseket, engedélyeket, foglaló visszaigazolásokat - egy helyen tartson. Ráadásul a menyasszony és a vőlegény tetszésük szerint személyre szabhatja, és utólag gyönyörű emlék lesz. Másrészt viszont terjedelmes, általában nagyméretű, ami miatt nem fér el egy kézitáskában. Emellett könnyen megsérülhet vagy elveszhet. Egy online esküvőszervező segít minden szükséges számítást elvégezni, és mindig kéznél lehet. Arra is van lehetőség, hogy könnyedén másolatot készítsünk, hogy ne veszítsük el a jegyzeteinket. A kreatív párok hátrányosnak találhatják a tervező díszítésének és személyre szabásának lehetőségének hiányát.

Kép az esküvőszervezőről

Esküvőszervező - mire használják?

Az esküvőszervezőt úgy tervezték, hogy az esküvő és a fogadás megszervezése a lehető legegyszerűbb legyen. A menyasszonynak és a vőlegénynek a lehető legtöbb, a napjukkal kapcsolatos információt kell feljegyeznie. Írják bele az elvárásaikat és prioritásaikat - fontosabb-e, hogy a vendégek számára legyen egy attrakció, vagy egy autó, amivel a helyszínre tudnak hajtani? Mennyit szeretnének költeni a jegygyűrűkre? Ezek egyéni kérdések, ezért is olyan fontos, hogy a menyasszonyok és a vőlegények esküvői tervezőt készítsenek.
még több idegességet, és jobb, ha minden fontosat egyetlen egyedi jegyzetfüzetbe - esküvőszervezőbe - gyűjtenek össze.

Leggyakrabban választott termékek

MEGHÍVÁSOK

  • Esküvői meghívók (nyomtatás)
  • Közlemények - borítékok és bélyegek
  • Házassági értesítések (nyomtatás)
  • Közlemények - borítékok és bélyegek

CARE

  • A menyasszony fodrásza
  • A vőlegény fodrásza
  • Sminkes
  • Egyéb kozmetikai szolgáltatások

ESKÜVŐI FOGADÁS

  • Zenei környezet
  • Fotós
  • Operatőr
  • Az esküvői terem

ESKÜVŐI AUTÓ

  • Esküvői autókölcsönzés
  • Esküvői autó dekoráció

GARMENTS

  • Esküvői ruha
  • Fátyol
  • Esküvői cipő a menyasszony számára
  • Extrák
  • Öltöny
  • Ing
  • Vőlegény cipője
  • Felsőruházat a menyasszony számára
  • Felsőruházat a menyasszony számára

VIRÁGOK

  • Menyasszonyi csokor a menyasszony számára
  • Virágok a koszorúslányoknak
  • Virágok anyáknak

DÍSZEK

  • Templomi dekorációk
Kép a termékről

Esküvői tervező

16 585 Ft

Vissza a konfigurációhoz
Kategóriák