Akár 25% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
 • Ingyenes szállítás
 • 120 nap ingyenes visszaküldés
 • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
 • SAVICKI Care+®
 • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Ismerje meg a SAVICKI
márkát

Ígérjük, hogy...

...luxusékszerei vásárlását ünneppé varázsoljuk. Ígérjük, hogy csak a legjobbat kínáljuk, mindezt elkötelezettséggel, szakértelemmel, és mélyről fakadó szenvedéllyel. Ígérjük, hogy bennünk olyan partnerre talál, amely segít kifejeznie mindazt, ami a szívében rejlik, Ígérjük, hogy igényeit felismerve garantáljuk önnek a tökéletes választást.

Savicki márka logója

SAVICKI

Ígéretünk önnek

Velünk megörökítheti a legszebb pillanatok szépségét. Megállíthatja az időt. A múlandót új dimenzióba emelheti, és valami ahhoz hasonlóan tökéleteset és csodálatosat hozhat létre - időtlen tökéletességet. A SAVICKI ezt teszi immár több mint 45 éve azzal, hogy kivételes ékszereket alkot ügyfelei számára.

Ami megkülönböztet minket és megkülönbözteti termékeinket mindenki mástól, az az, hogy képesek vagyunk tökéletesen ötvözni a kézművességet és a művészetet. A legjobb szakemberek dolgoznak nálunk, akik kiváló kézműves tudásuk mellett nyitottak és érzékenyek az igazi szépség és stílus iránt. Ezt a finom különbséget mindenki észreveszi, aki értékeli a legmagasabb minőséget és a nemes, kifogástalanul szép formát.

Évtizedek óta önnel vagyunk élete varázslatos és megismételhetetlen pillanataiban. Eljegyzések, esküvők, új családtagok születése, jeles évfordulók - a SAVICKI ékszereinek köszönhetően a csodálatos pillanatok örök emléket kapnak önnél és szeretteinél. Ez a SAVICKI hagyományának alapja.

Az 1976 óta ápolt tradíció és a modern trendek iránti nyitottság kettőse teszi a SAVICKI márkát az esküvői és eljegyzési ékszerek szakértőjévé. Eljegyzési gyűrűink, karikagyűrűink és luxusékszereink lehetővé teszik, hogy kielégítse a szépség és a kifinomultság iránti vágyát, miközben a legmagasabb minőséget és kiválóságot garantáljuk.

Nem csak luxusékszereket készítünk. Az időtlen szeretet szimbólumát hozzuk létre, amely nemzedékről nemzedékre öröklődik.

Gyűrű dizájnja

Értékeink

Share Your Love

A SAVICKI értékeit a "Share Your Love" szlogen foglalja össze. A szeretet megosztása életünk számos területét meghatározza, kezdve az önelfogadással és saját magunk szeretetével, szeretteink támogatásán át egészen az adakozásig és annak megbecsüléséig, amink van - még akkor is, ha ezek a legapróbb dolgok. A Share Your Love (magyarul: "Oszd meg a szereteted!") mögött álló gondolat 3 kulcsfontosságú értékből tevődik össze.

Szerelem

A szerelem beragyogja az életet és erőt ad. Teljessé, élvezetessé, harmonikussá és boldoggá teszi az életet. Magában hordozza az értéket, amely a SAVICKI számára a legfontosabb - a gondolatot, hogy a másik ember fontos nekem. A gyémánt a fény, a szerelem és az állandóság szimbóluma.

Közelség

A közelség azt jelenti, hogy figyelmesek vagyunk és kíváncsiak a másik emberre. Kinyújtott kezet, elérhetőséget jelent. Annak keresését, ami összeköt. Ez a biztonság, a bizalom és a fontosság érzése.

Kézművesség

A kézművesség gondosságot, precizitást, szépséget és művészetet jelent - az odafigyelést a részletekre. A mögötte rejlő kérdésfeltevések lényege: "egyedi-e az, amit kézművesként készítek? Valami gyönyörűt alkotok?" A kézművesség egy csipetnyi zsenialitást jelent.

Folyamatosan törekszünk a kiválóságra, az átlagon felüli értékekre, eredeti perspektívák és innovatív ötletek felfedezésére.

 • 1965

  Kézműves ékszerészműhely nyílik

  Csaknem 10 évvel az első ékszerüzlet megnyitása előtt Kazimierz Sawicki, a SAVICKI márka előfutára, saját lakásában apró ékszerészműhelyt nyitott. Ekkor kezdődött minden. A tehetséges aranyműves elhatározta, hogy olyan világot teremt, ahol a múló pillanatok varázsát örökre megőrizheti.

 • 1976

  Első ékszerbemutatóterem

  Kilenc évvel az aranyműves-vállalkozás elindítása után Kazimierz Sawicki és felesége, Barbara megnyitották az első ékszerészműhelyt bemutatóteremmel a lublini Zamojska utcában. A korábbi lakatos- és finommechanikai üzletként működő helyből kézművesműhely lett. A Zamojska 14. szám alatt nyílt a SAVICKI első ékszerbemutatóterme, amely a mai napig létezik.

 • 2005

  A vállalkozást átveszi a következő generáció

  A családi vállalkozás 40 éves vezetése után Kazimierz és Barbara Sawicki átadja a gyeplőt a fiatalabb generációnak. Sawicki úr és Sawicki asszony fiai, Jakub és Paweł veszik át az irányítást. Az idősebb Paweł folytatja az ékszerészműhely fejlesztését apja, Kazimierz irányítása alatt. Jakub vállalja át az üzleti rész fejlesztését és fejleszti tovább a SAVICKI márkát.

 • 2009

  Első lépések az interneten

  Négy évvel azután, hogy a Sawicki család fiatalabb generációja átvette az irányítást, a SAVICKI márka megjelenik az interneten egy weboldallal és megújult arculattal.

 • 2014

  Az első online bolt

  A márka digitalizálásának első lépését követően létrejön az első SAVICKI webáruház. Ez még akkor elsősorban az ékszerész online katalógusaként szolgál. A csapat már 16 főből áll. Ez lesz az előzménye egy országos, ismert online ékszermárka létrehozásának.

 • 2017

  A SAVICKI.pl webáruházzá válik

  Nyolc évvel azután, hogy a SAVICKI márka először hagyott nyomot a világhálón, 3 partner csatlakozott hozzá, akik személye lehetővé tette a cég számára a nagypályás e-kereskedelmet. A csapat széleskörű kompetenciája és a csapat méretének növekedése lehetővé teszi az ambiciózus tervek megvalósítását és a márka dinamikus fejlődésének folytatását.

 • 2019

  Áttörjük a 15,000-es rendelési határt

  2019 végén 15 239 megrendelést dolgoztunk fel. Ez több mint 15 000 boldog párt jelent, akiknek a szerelem szimbóluma a SAVICKI eljegyzési és/vagy karikagyűrűje lett. A kapcsolatok kiépítése és a luxus ékszerek online vásárlásával kapcsolatos bizalmuk elnyerte számunkra a Breaking the Doubts - Breaking Barriers díjat az előző évi e-commerce Poland Awards-on.

 • 2020

  Első külföldi piacralépés

  Ez minden vállalkozás számára kihívásokkal teli év volt. Alkalmazkodnunk kellett a gyorsan változó valósághoz. Bevezettünk egy innovatív e-szalon szolgáltatást, amely videóbeszélgetések során mutatja be ügyfeleinknek az eljegyzési- és karikagyűrűket. Ezért az innovációért az e-Commerce Poland Awards díjátadón a Breaking the Doubts kategóriában díjat is nyertünk. <br><br>Ez volt az első év, amikor megkaptuk a Puls Biznesu e-Gazelle díjat is.

 • 2021

  Már 4 piacon vagyunk jelen

  A világjárvány és a válság ellenére nem lassítunk. Már elérhetőek vagyunk Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és az Egyesült Királyságban és a következő évben további piacok csatlakoznak hozzánk: Magyarország, Románia és Bulgária.

 • 2022

  A SAVICKI koncepció első offline szalonja

  Az ékszerek felpróbálásának eddig nem látott módja. Majdnem teljesen megszüntettük az eladó-vevő korlátot. A SAVICKI ékszerüzletekben önállóan és szabadon próbálhatja fel az eljegyzési- és karikagyűrűket. Ez példátlan kényelem a luxus ékszerek vásárlásában.

1965
1976
2005
2009
2014
2017
2019
2020
2021
2022

Szakértői csapatunk rendelkezésére áll

A SAVICKI egy olyan love story, amelyet 8 országban több mint 120 ember épít nap mint nap. Korán reggel kezdünk és késő este végzünk, hogy ön szabadon és kényelmesen megvásárolhassa álmai luxusékszereit. Minden nap közösen törekszünk arra, hogy a SAVICKI-élmény élvezetes, ön pedig maradéktalanul elégedett legyen.

Ez az a hely, ahol hagyjuk megnyilvánulni képzelőerőnket és testet ölteni értékeinket azért, hogy nagyszerű felfedezéseket tegyünk és inspiráló megoldásokat alkossunk.

10 piacon
vagyunk elérhetőek

Kategóriák