Akár 25% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
  • Ingyenes szállítás
  • 120 nap ingyenes visszaküldés
  • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
  • SAVICKI Care+®
  • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Lásd az összes gyűrűt

Top 10 eljegyzési gyűrű

Az eljegyzés olyan pillanat, amelyre egész életében emlékezni fog. Érdemes hát alaposan átgondolnia azt, hogyan lehet ezt a csodás pillanatot különlegessé tenni és valódi csillogásba öltöztetni. Érdemes olyan eljegyzési gyűrűt választani, amely nemcsak a menyasszony stílusához illik, hanem egyben időtálló is.

Ebben segít önnek eljegyzési gyűrűink rangsora, amely a vásárlóink által leggyakrabban választott gyűrűket tartalmazza. Ez a hasznos útmutató a legnépszerűbb 10 eljegyzési gyűrűt listázza, és megismerheti belőle a divatosabb darabokat. Köztudott, hogy a nők ízlése nagyban különbözik a férfiakétól, és a nők másképp tekintenek a trendekre is.

A legtöbb nő klasszikus, romantikus stílusú ékszerekről álmodik, amelyek közepén egy nagy gyémánt található. Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden férfi ismeri ki magát ezen a területen, ezért készítettük el rangsorunkat az eljegyzési gyűrűkről.

Érdemes úgy választani gyűrűt, hogy ne csak a legfontosabb, hanem a legszebb gyűrű is legyen a leendő menyasszony kezén, már egészen a lánykérés pillanatától kezdve. A gyémántot is tartalmazó ékszer kiválasztását erősen ajánljuk, nemcsak az értéke miatt, hanem azért is, mert elegáns, univerzális és időtlen, ráadásul szépségét minden nő értékelni fogja. Finomsága és színes ragyogása lehetővé teszi, hogy bármilyen foglalatban egyedinek hasson és mindenhez passzoljon, ami különösen fontos egy eljegyzési gyűrű esetében - rangsorunkban megtalálja a legdivatosabb fazonokat. Esküvői ékszereink megalkotásakor nagy hangsúlyt fektettünk rá, hogy egyedi eljegyzési gyűrűket a legjobb minőségű aranyból készítsük, így menyasszonya számára önbizalmat adnak és kiemelik ragyogó nőiességét .

SAVICKI eljegyzési gyűrű választásával a legmagasabb minőséget, lenyűgöző formatervezést és hibátlanul tündöklő gyémántokat kap, amelyek végigkísérik önöket közös életük hátralévő részében. Az eljegyzési gyűrű nem pusztán ékszer, hanem a halhatatlan szerelem jelképe; egy életre szóló ajándék. Érdemes hát olyat választani, amelyet szíve választottja minden nap örömmel és büszkeséggel visel, nem egyszerűen megszokásból. Mielőtt tehát kiválasztaná a gyűrűk "nagy Ő-jét", érdemes egy pillantást vetnie a top 10 eljegyzési gyűrűnkre és inspirálódni a legnépszerűbb modellekkel.

Kategóriák