Menü Keresés Kapcsolatfelvétel
Savicki Logo
Kapcsolatfelvétel Kedvencek Kosár

Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Szerezzen kedvezményt a gyűrűkre

E-BOOK + Szerezzen -20% kedvezményt

Nem tudja a méretet?

Rendeljen ingyenes gyűrűmérőt

Jegygyűrű kiválasztása - praktikus útmutató

E-BOOK + Szerezzen kedvezményt -20%

Problémamentes x3
pénzvisszatérítés vagy csere

Ingyenes, címke és stressz nélkül.

A megrendelés teljesítése során ékszerészeink a legjobbat nyújtják. Azt szeretnénk, hogy a SAVICKI luxus ékszerek lenyűgözőek legyenek. Ha azonban bármilyen okból kifolyólag az Ön által vásárolt ékszer nem felel meg az elvárásainak, akkor azt eredeti, sértetlen állapotban 120 napon belül visszaküldheti. Felesleges kérdések feltevése nélkül.

 • 1

  Töltse ki az űrlapot

  Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a rendelés számát és a vásárlás során használt e-mail címét, és mi lépésről lépésre végigvezetjük a folyamaton.

  Más szolgáltatást keres?
 • 2

  Csomagolja be a csomagot

  Csomagolja össze a terméket, a vásárlást igazoló bizonylatot és a megrendeléshez mellékelt reklamációs űrlapot és tegye a dobozba. Használhatja azt a dobozt, amelyben a megrendelését elküldtük Önnek.

  Hogyan kell helyesen becsomagolni a csomagot
 • 3

  Adja át a futárnak

  Ez minden! Most várd meg, amíg egy futár jön és átveszi a csomagot. Többé nem kell aggódnia semmi miatt. A futár jön és egy címkét ragaszt a csomagra, valamint hagy egy feladásról szóló visszaigazolást.

  Hogyan veszi át a futár a csomagot?

Önnek készítjük

Nincs ideje? Nem szeret űrlapokat kitölteni? Tanácsadónk kitölti Ön helyett az összes papírt és megrendeli a futárt. Önnek csak a csomagot kell előkészítenie.

Elkezdhetjük?

Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a rendelés számát és a vásárlás során használt e-mail címét, és mi lépésről lépésre végigvezetjük a folyamaton.

A következőt szeretném:

Nem találom a rendelésem számát

Válassza ki a visszatérítés típusát Termék kiválasztása

Visszaküldendő termékek Cserélendő termék

Formanyomtatvány Formanyomtatvány

Összefoglaló Összefoglaló

Milyen típusú visszatérítést szeretne választani?

Én a

A SAVICKI-nél a kiegészítő visszavételi jog csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyeket korábban nem viseltek vagy használtak. Kiegészítő visszavételi jog esetén a szállítási költséget a vásárlónak kell viselnie.

Válassza ki a cserélni kívánt termékeket:

Mire szeretné kicserélni a termékét?

Másolja ki és illessze be azt a termékmodellt, amelyre a megrendelt terméket át kívánja cserélni. A termékkódot (modellt) a termékkártyán találja.

Visszatérítés

Csere erre:

Töltse ki az űrlapot

Néhány fontos információra van szükségünk ahhoz, hogy zökkenőmentesen feldolgozhassuk a bejelentését.

(több)
A személyes adatok fenti formában történő kezelésének alanya Savicki 1976 sp. z o.o., z siedzibą przy ul. Gorzowska 2A, 65-127 Zielona Góra. Az adatok megadása önkéntes, de ha nem adja meg azokat, akkor nem tudja kitölteni az űrlapot. A személyes adatainak az adminisztrátor általi feldolgozásával és az Ön jogaival kapcsolatos részletekért kérjük, keresse fel a következő

Visszaküldött termék:

Visszatérítés

Csere erre:

Visszaküldött termék:

Visszatérítés

Csere erre:


Önnek készítjük

Nincs ideje? Nem szeret űrlapokat kitölteni? Tanácsadónk kitölti Ön helyett az összes papírt és megrendeli a futárt. Önnek csak a csomagot kell előkészítenie.Kérdései vannak?

Minden nap reggel 8:00-tól 20:00-ig állunk rendelkezésére. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a bejelentéssel kapcsolatban, szívesen válaszolunk Önnek.


Egyéb szolgáltatásokat keres?

Ha javítani szeretné a gravírozást, megváltoztatni a méretet vagy más szolgáltatást szeretne igénybe venni, kérjük, lépjen a megfelelő űrlapra.

 • Lépjen kapcsolatba velünk bármilyen ügy esetében

  Méretkorrekció

  Aggódik, hogy az eljegyzési gyűrű vagy a karikagyűrűk mérete problémát jelenthet? A SAVICKI-nél nagyon jól tudjuk, hogyan kell tökéletesen lemérni az Ön ujjméretét. Ingyenes méretmérőnknek köszönhetően

  Menjen a méretváltoztatáshoz
 • Az egyetlen ilyan szolgáltatás a maga nemében

  Ékszerek javítása

  Megsérült az ékszere? Ékszerészmestereink visszaállítják eredeti, tökéletes megjelenését. Hogy továbbra is örömet szerezzen Önnek, minden nap.

  Indítsa el a javítási eljárást
 • Ismerje meg az új rendkívüli ékszerszabványt

  Gravírozás

  Egy szeretetteljes mondat? Fontos dátum? Vagy talán valami szentimentális? Bármilyen gravírozást is szeretne, biztos lehet benne, hogy a SAVICKI-nél ingyen elkészítjük. Még a termék megvásárlása után is.

  Gravírozás hozzáadása a termékhez
 • Ismerje meg az új rendkívüli ékszerszabványt

  Tisztítás

  Ékszere megérdemli, hogy ragyogóan nézzen ki: pont mint aznap, amikor először megcsodálta. Vegye igénybe a SAVICKI ingyenes ékszertisztítási szolgáltatását.

  Ékszertisztítás megrendelése
Kategóriák

Az Ön rendelkezésére állunk

hétfő - péntek 9:00 - 17:00

Tovább a kapcsolatfelvételhez
SAVICKI © 2023

v1.37.19