Akár 25% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
 • Ingyenes szállítás
 • 120 nap ingyenes visszaküldés
 • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
 • SAVICKI Care+®
 • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Garancia


 1. A SAVICKI üzletben kínált minden arany, ezüst és platina ékszerre, amelynek értéke meghaladja a értéket, örökös gyémántgarancia vonatkozik. Garanciánk további bizonyíték arra, hogy Ön jó döntést hozott, valamint kiváló biztosíték a vásárlás értékének megőrzésére.
 2. A garanciavállaló a Savicki 1976 sp. z o.o., ul. Frezerów 3 I pietro, lok. II.9, 20-209 Lublin.
 3. Az "örökös" kifejezés arra az időszakra vonatkozik, amely alatt a fent leírt termékek eredeti formájukban, azaz abban a formában léteznek, amelyben a SAVICKI-tól megvásárolták őket. A forma bármilyen módosítása a garancia érvényvesztését vonja maga után.
 4. A garancia csak a gyémánt eredeti helyzetében érvényesíthető a töredezettség, törés és lemorzsolódás formájában jelentkező gyémánthibákra.
 5. Az örökös garancia nem terjed ki a gyémánt ellopására, eltűnésére, elvesztésére vagy szándékos megrongálására.
 6. Az ékszeren végzett bármilyen módosítás, különösen a javítás, érvényteleníti a garanciát.
 7. A garancia értelmében a SAVICKI jogosult a hibát a gyémánt kicserélésével orvosolni.
 8. A szavatossági jogok gyakorlása nem zárja ki, nem korlátozza és nem függeszti fel a vevőnek az eladott áruk hibáira vonatkozó szavatossági rendelkezések szerinti jogait.
 9. A garanciális igényeket az ezen címen található űrlapon lehet benyújtani. A kérelmeket a(z) info@savicki.hu vagy a(z) Savicki 1976 sp. z o.o., Gorzowska 2A, 65-127 Zielona Góra, KRS 0000919419, NIP: PL9731046027 címre kell küldeni.
 10. A kérelem beérkezését követően a SAVICKI tájékoztatja Önt arról, hogy elismeri-e a garanciát, vagy szükséges-e az áru vizsgálata. Ha az áru megvizsgálása szükséges, a SAVICKI futárt küld. A futárszolgálat költségeit a SAVICKI viseli, kivéve, ha a garancia alaptalannak bizonyul. A garancia elismerésének kérdése 14 napos határidővel kerül eldöntésre.
 11. Ezenkívül minden gyémánttermékre ingyenes tisztítási és gyémántellenőrzési szolgáltatás vonatkozik, amelyet az ügyfél olyan gyakran végeztethet el velünk, amilyen gyakran csak akar.
 12. Az örökös garancia csak a SAVICKI minőségi tanúsítványával együtt érvényes, amelyet minden termékhez mellékelünk.
Kategóriák