Akár 19% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
  • Ingyenes szállítás
  • 120 nap ingyenes visszaküldés
  • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
  • SAVICKI Care+®
  • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Gyémántminőségi tanúsítványok

Ékszerkészítőink mindig olyan mennyiségű aranyat használnak, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát és legmagasabb minőségét. Sok ékszerüzletben találhat olyan gyűrűket, karikagyűrűket, karkötőket és egyéb termékeket, amelyek gyártása során kis mennyiségű nyersanyagot használnak fel, hogy alacsonyabb gyártási költséget érjenek el a minőség rovására. A termék tényleges súlyára vonatkozó információk gyakran elmaradnak. Az ilyen ékszerek hajlamosak a jövőben a torzulásra és a komolyabb sérülésekre. A SAVICKI márka kínálatában csak olyan ékszereket talál, amelyeken a súly egyértelműen fel van tüntetve és minden termék minőségét megfelelő tanúsítvány igazolja.

Gyémánttanúsítványok

Gyémánttanúsítványok

Minden gyémánt termék értékét és tulajdonságait tanúsítvánnyal támasztjuk alá. Az 1,00 ct-nál nagyobb súlyú kövek esetében ezek a Nemzetközi Gemmológiai Intézet (IGI), a HRD Antwerpen vagy az Amerikai Gemmológiai Intézet (GIA) által kiállított tanúsítványok. Az 1,00 ct-nál kisebb súlyú gyémántok közvetlenül a SAVICKI által kiállított dokumentumot kapnak, amelyeket gyémántértékelő szakértőink értékelése alapján készítünk el.

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

A SAVICKI üzletben kínált összes arany, ezüst, platina és titán ékszerre örökös gyémántgarancia vonatkozik.

Garanciánk egy újabb bizonyíték rá, hogy jó döntést hozott, hiszen segítünk megőriizni vásárlása értékét.

A SAVICKI gyémántokra vonatkozó örökös garancia az 100 000 forintnál nagyobb értékű gyémántokat tartalmazó ékszerekre vonatkozik. A garancia a gyémántok hibáira terjed ki a töredezettség, törés és morzsolódás esetére, kizárólag a gyémánt eredeti helyzete esetén.

Az örökös garancia nem terjed ki az ékszerek ellopására, eltűnésére vagy elvesztésére. Ezenkívül minden gyémánttermékre kiterjed az ingyenes tisztítási és gyémántvizsgálati szolgáltatás, amelyet ön olyan gyakran végeztethet el velünk, amilyen gyakran csak akar.

Garancia a gyűrűkre

Garancia a gyűrűkre

A SAVICKI által kínált összes arany, ezüst, platina és titán karikagyűrűre két év garanciát vállalunk a gyártási hibák esetében.

Ez kockázatmentes vásárlást és kiváló vásárlási értékvédelmet biztosít. A garancia két évig terjed a gyártási hibákra, valamint a fémötvözet tisztítására és minőségellenőrzésére.

Nem terjed ki azonban a mechanikai sérülésekre, azaz horpadásokra, kopásokra vagy a termékeink nem megfelelő használatára és karbantartására! A SAVICKI-n kívüli javítások vagy méretváltoztatások elvégzése esetén a garancia érvényét veszti.

Biztonságos forrásból származó gyémántok

Biztonságos forrásból származó gyémántok

Biztosítjuk afelől, hogy gyémántjainkat kizárólag legális és teljesen biztonságos forrásból szerezzük be.

A SAVICKI elítéli az ún. "véres" gyémántok bányászatának és kereskedelmének kegyetlen gyakorlatát.

Partnereink speciálisan kiválasztott vállalatok, amelyeket gondosan választottunk ki a piacon elérhető összes beszállító közül.

Minden alkalommal gondosan ellenőrizzük a beérkezett tanúsítványokat, hogy garantálhassuk vásárlóinknak a bizonyítottan fegyveres konfliktusoktól mentes eredetű gyémántokat, amelyek ékszereinket díszítik.

Tudjon meg többet ide kattintva!
Kategóriák