Nem található a keresett kategória...
Adjon meg másik keresendő kifejezést
Termékek találhatók (0): Érdekelheti Önt:
Nem található a keresett kategória...
Adjon meg másik keresendő kifejezést
Termékek találhatók (0): Érdekelheti Önt:

Gyémántok minőségi tanúsítványa

Ékszerészeink olyan mennyiségű aranyat használnak az ékszereink előállításához, amely hosszú élettartamot és a legjobb minőségű terméket biztosítja. Számos ékszerüzletben találhat eljegyzési gyűrűket, jegygyűrűket, karkötőket és egyéb termékeket, amelyek előállításához kis mennyiségű aranyat használtak fel, hogy a minőség rovására alacsonyabb áron lehessen őket elkészíteni. A termék tényleges súlyára vonatkozó információk ilyenkor gyakran elmaradnak. Ezek az ékszerek aztán később hajlamosak a deformációra és a komolyabb sérülésekre. A SAVICKI kínálatában csakis egyértelműen megjelölt súlyú ékszerek szerepelnek, és az összes termékünk minőségét a megfelelő tanúsítvány igazolja.

Minden gyémántot tartalmazó termékünk rendelkezik az értékét és tulajdonságait igazoló tanúsítvánnyal. Az 1,00 ct-nál nagyobb súlyú kövek esetében ezek a Nemzetközi Gemmológiai Intézet (IGI), a HRD Antwerpen vagy az Amerikai Gemmológiai Intézet (GIA) által kiállított tanúsítványok. Az 1,00 ct-nál kisebb súlyú gyémántokról közvetlenül a SAVICKI állítja ki a szóban forgó dokumentumot, amely a szakképzett gyémántértékelőink értékelése alapján készül el.

Gyémántok minőségi tanúsítványa
Gyémántok minőségi tanúsítványa
Gyémántok minőségi tanúsítványa

Minden vásárláshoz tartozik egy SAVICKI minőségtanúsítvány, amely igazolja az ékszer előállításához felhasznált fém minőségét és súlyát.


Élettartam garancia

A SAVICKI termékcsalád minden arany, ezüst, platina és titán termékére élethosszig tartó gyémántgarancia érvényes.

Garanciánk további bizonyíték arra, hogy termékeink megvásárlása helyes lépés.

A SAVICKI élethosszig tartó gyémántgarancia a legalább 250 Ft értékű gyémántékszerekre vonatkozik. Csak az eredetileg beillesztett gyémánt esetében érvényes a következő hibákra: törés, letörés, elvesztés.

Az élettartam garancia nem terjed ki az ékszerek ellopására vagy elvesztésére. Minden gyémánt termékre ingyenes gyémánt tisztítás és ellenőrzés vonatkozik. Ezt a szolgáltatást a Vásárló bármikor igénybe veheti, amikor csak szüksége van rá.


Garancia az esküvői jegygyűrűkre

A SAVICKI termékcsalád minden arany, ezüst, platina és titán jegygyűrűjére 24 hónap garanciát vállalunk a gyártási hibákra.

Ez garantálja a nyugodt és biztonságos vásárlást. A garancia a vásárlástól számított 24 hónapig érvényes a gyártási hibákra, a tisztításra és a fém minőségellenőrzésére.

Nem terjed ki a mechanikai károkra: horpadásokra, karcolásokra vagy az ékszerek nem megfelelő karbantartására! A SAVICKI társaságon kívüli javítás vagy méretváltoztatás a garancia érvényének elvesztésével jár.

Kosár (0)

Sajnáljuk, de az Ön kosara üres ...

... sajnáljuk, de az Ön Kosara üres.

Itt az idő a változásra?

Legutoljára megjelenítve

Nincsenek keresési előzményei ...

... a figyelt termékek listája üres

Itt az idő a változásra?