Akár 25% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
  • Ingyenes szállítás
  • 120 nap ingyenes visszaküldés
  • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
  • SAVICKI Care+®
  • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

A SAVICKI értékei

Velünk megörökítheti a legszebb pillanatok szépségét. Megállíthatja az időt. A múlandót új dimenzióba emelheti, és valami ahhoz hasonlóan tökéleteset és csodálatosat hozhat létre - időtlen tökéletességet. A SAVICKI ezt teszi immár több mint 45 éve azzal, hogy kivételes ékszereket alkot ügyfelei számára.

Ami megkülönböztet bennünket és megkülönbözteti termékeinket mindenki mástól, az a kézművesség és a művészet tökéletes ötvözése. A legjobb szakemberek dolgoznak nálunk, akik kiváló kézműves tudásuk mellett nyitottak és érzékenyek az igazi szépség és stílus iránt. A finom különbséget mindenki észreveszi, aki értékeli a legmagasabb minőséget és a nemes, kifogástalanul szép formát.

Értékeink lényegét három fogalom foglalja össze:

Felelősség

Érzelmek

Gondoskodás

Gyűrű dizájnja

Első lépés

Felelősség

A drágakövek eredetének szigorú ellenőrzésétől a szakképzett munkatársaink személyes fejlődésének irányításáig mindent áthat felelősségtudatunk. A részletek összeadódnak a SAVICKI márka összehangoltan működő mindennapjaiban.

Etikus gyémántok

Ellenőrzött források

Biztosítjuk, hogy gyémántjaink kizárólag legális és teljesen biztonságos forrásból származnak. Az illegális gyémántbányákban dolgozók nap mint nap életüket kockáztatják, amikor primitív körülmények között dolgoznak orvosi ellátás és megfelelő szerszámok nélkül.

Az illegális bányászok sajnos nagyon gyakran gyerekek, akik a kényszermunka során életüket vesztik, vagy kegyetlen kínzásoknak vannak kitéve, amelyek célja az engedelmesség kikényszerítése. A Gyémánt Világtanács évek óta próbál küzdeni ez ellen - sajnos sikertelenül.

Ellenezzük és elítéljük az úgynevezett "véres gyémántok" bányászatának és kereskedelmének kegyetlen gyakorlatát.

MI A SAVICKI DIAMONDS?
A Savicki minőségi tanúsítvány fotója
A gyémántok fotója

Etikus gyémántok

Környezetvédelem

A SAVICKI nem foglalkozik bányászattal, azonban nagy gondossággal választja ki azon partnereit, akik a föld mélyéről származó kincseket szállítják az ékszerek készítéséhez. Tudjuk, hogy a bányászat központi szerepet játszik munkánkban, amely közvetlen hatással van a munkahelyteremtésre és a gazdaság egészére.

Úgy döntöttünk, hogy csak olyan bányákkal dolgozunk együtt, amelyek bányászati gyakorlata minimalizálja a tiszta levegőre, a vízre, a tájra és a biológiai sokféleségre gyakorolt negatív hatását. Hisszük, hogy az újrahasznosítás gyakorlata visszajuttatja az értékek visszajutását eredeti helyükre, és hogy ez a gyakorlat el fog terjedni. Ez segíti megőrizni a különleges helyeket, amelyek bolygónk kulturális és ökológiai örökségét képviselik.

Második lépés

Érzelmek

Az eljegyzési vagy esküvői ékszerek készítésének és viselésének fő célja, hogy egyedi emléket állítson a legszebb pillanatoknak. Munkánkat az önök szerelme inspirálja.

Az ékszerek szenvedélye

Share Your Love

A Share Your Love szlogennel ünnepeljük azt, ami a legfontosabb - a szeretetet. Értékeinket ahol csak tudjuk, megosztjuk önnel, erről szólnak jelképes jelentéssel bíró ékszereink, valamint jótékonysági akciókhoz való hozzájárulásaink is. A szeretet terjesztése a legnagyobb büszkeségünk. Megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehetünk több ezer vásárlónk szerelmi történetében. Csatlakozzon a #ShareYourLove gondolatiságához, és ünnepelje velünk a szeretetet minden nap!

Ismerje meg a Savicki Diamonds®
Fotó a párról

Harmadik lépés

Gondoskodás

Szakterületünk az egyedi ékszerek készítése. Szakértői vagyunk az ügyfélkapcsolatoknak is. Ön magas elvárásokkal érkezik hozzánk, mi pedig készek vagyunk túlszárnyalni elvárásait. Fedezze fel az új SAVICKI Care+® szolgáltatáscsomag összes előnyét!

Az online ékszervásárlás még sosem volt ilyen egyszerű

Bemutatkozik a SAVICKI Care+®

A teljes vásárlási folyamat során az ön rendelkezésére állunk - sőt, azon túl is. Tanácsadóink segítenek önnek a tökéletes ékszer kiválasztása során, a méretválasztásban, és bármilyen felmerülő kérdésben is. Gondoskodásunk ezzel még nem ér véget: a SAVICKI CareTM szolgáltatáscsomag keretében számos egyéb módon gondoskodunk elégedettségéről a vásárlást követően, például:

Ingyenes visszaküldést vagy cserét biztosítunk a vásárlástól számított 120 napig

Örökgaranciát adunk a drágakövekre

Ingyenes és professzionális tisztítást vállalunk

Ingyenes méretkorrekciót biztosítunk

A gyűrű fotója
Kategóriák