Akár 25% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
  • Ingyenes szállítás
  • 120 nap ingyenes visszaküldés
  • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
  • SAVICKI Care+®
  • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Gyűrű dizájnja

A SAVICKI világa

Fedezze fel egy olyan márka világát, amely több mint 40 éve készít ékszereket, amelyek az élet legszebb pillanataihoz tartoznak, és a szerelem, valamint a szépség időtlen szimbólumává válnak. Elmondhatjuk, hogy már 1976 óta az az öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy eljegyzések, esküvők, keresztelők, elsőáldozások, és az élet egyéb jelentős eseményeinek emléktárgyait készíthetjük el. Ékszereink kézműves kivitelezése szenvedéllyel és azzal a gondolattal készült, hogy felejthetetlen pillanatokat örökítsenek meg. A szépség mellett a SAVICKI márka tiszteletben tartja a vásárlás biztonságát és kényelmét.

Tudja meg, miről szól a SAVICKI Care+® szolgáltatáscsomag!

A Savicki minőségi tanúsítvány fotója

A minden elvárást túlszárnyaló minőség

SAVICKI gyémántok

A SAVICKI számára az ügyfelek elégedettsége, biztonsága és kényelme mindennél előbbre való. Gondoskodunk arról, hogy ékszereink kizárólag legális és hitelesített forrásból származó anyagokból készüljenek.

Mindezt biztosítandó mi is csatlakozunk a garantáltan konfliktusmentes gyémántok használatának előmozdítását célzó kampányhoz.

Gyémánt tanúsítvány logója

Ismerje meg a Savicki Diamonds-ot

A gyémántok fotója
A Savicki minőségi tanúsítvány fotója

Gondos előkészítés és csomagolás

SAVICKI minőségi tanúsítvány

Minden egyes SAVICKI-megrendeléshez minőségi tanúsítványt állítunk ki, amelyben a termékünket meghatározó valamennyi paramétert tanúsított ékszeripari szakértőink értékelése alapján írjuk le.

A SAVICKI márka csak olyan ékszereket kínál, amelyeken termékeink paraméterei egyértelműen fel vannak tüntetve és minden egyes termék minőségét hologram és a SAVICKI szakértő aláírása igazolja, amely megerősíti a tanúsítvány hitelességét.

Tudjon meg többet ide kattintva!

46 éve készítünk ékszereket szenvedéllyel.

Saját műhely 1976 óta.

1976 óta van saját műhelyünk Lengyelországban. Ékszerészeink több mint 40 éves tapasztalata lehetővé tette számunkra, hogy egyedi ajánlatot és egyedi termékeket hozzunk létre, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek.

Töretlen szenvedély az ékszerkészítés iránt, évtizedek óta.

Őrizze meg a legszebb pillanatok érzelmeit, állítsa meg az időt és tegye a múlandót örök érvényűvé! A SAVICKI ékszerszalon kifogástalan minőségű ékszerei minden alkalomra tökéletesek.

Az ötlettől a megvalósításig

Savicki kollekciók

A SAVICKI minden egyes gyűrűkollekcióját úgy alkottuk meg, hogy megható történetet meséljenek el a mndent elsöprően nagy szerelemről. Az eljegyzés szimbólumát úgy terveztük, hogy gyönyörködtessen és meghasson, hogy életre szóló kapocs legyen két szerelmes között. Kollekcióink közt egészen bizonyosan megtalálja álmai eljegyzési gyűrűjét, akár letisztultságot, akár klasszikus romantikát, akár modern formatervet keres. Nálunk megtalálja azt, amit valóban imád majd.

Tudjon meg többet ide kattintva!

A gyűrű fotója
Fotó a párról
Fotó a párról

Az ön érzelmei inspirálnak bennünket

Share Your Love

A Share Your Love szlogennel ünnepeljük azt, ami a legfontosabb - a szeretetet. Értékeinket ahol csak tudjuk, megosztjuk önnel, erről szólnak jelképes jelentéssel bíró ékszereink, valamint jótékonysági akciókhoz való hozzájárulásaink is. A szeretet terjesztése a legnagyobb büszkeségünk. Megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehetünk több ezer vásárlónk szerelmi történetében. Csatlakozzon a #ShareYourLove gondolatiságához, és ünnepelje velünk a szeretetet minden nap!

Fedezze fel márkánk értékeit

A szépség, bár a mi területünk, nem az egyetlen dolog, amivel törődünk. A SAVICKI márka a szeretet erejéről, valamint a kényelem és a biztonság iránti törődésről szól.

A gyűrű fotója

Felelősség

Számos szervezettel dolgozunk együtt, hogy támogassuk őket a jogszabályban előírt lehetőségeik elérésében.

A kéz képe

Átélés

Az ékszervásárlás szenvedély, mely egy életen át tart. Mi tudjuk, hogyan kell táplálni ezt a tüzet.

A kéz képe

Gondoskodás

A teljes vásárlási folyamat során, és azon túl is mindig az ön rendelkezésére állunk.

Fedezze fel értékeinket
Kategóriák