Nem található a keresett kategória...
Adjon meg másik keresendő kifejezést
Termékek találhatók (0): Érdekelheti Önt:
Nem található a keresett kategória...
Adjon meg másik keresendő kifejezést
Termékek találhatók (0): Érdekelheti Önt:

A SAVICKI ígérete

Sokéves hagyomány

A SAVICKI társaság 1976-ban alakult. Több mint 40 éve állunk Ügyfeleink mellett életük legfontosabb pillanataiban. Ez egy felbecsülhetetlen értékű időszak számunkra, amely új ötleteket ad nekünk eredeti ékszerek létrehozásához.

Sokéves hagyomány

Minőségi tanúsítvány és exkluzív csomagolás

Minden SAVICKI termék rendelkezik a cégünk által kiállított minőségi tanúsítvánnyal. A tanúsítványban olyan információk szerepelnek, mint a tömeg és a tisztaság, valamint az adott termék leírása. Ez a biztonság garanciája és a legjobb minőségű ékszerek igazolására.

Részletes információk


Élettartam garancia

A szépség örökkévaló, ezért élethosszig tartó garanciát érdemel. A SAVICKI márka nemcsak elégedettséget, hanem a legjobb és legbiztonságosabb vásárlás biztosítékát is nyújtja.

Minden arany, ezüst, platina, titán és gyémánt termékünkre élettartam gyémántgarancia vonatkozik. A garancia csak az eredetileg beültetett gyémántokra terjed ki, azok sérülése esetén (lepattanás, leválás, letörés).

további információk


Akár 120 nap a termékcserére

Pontosan tudjuk, hogy ékszert választani magunknak vagy szeretteinknek nagyon nehéz. A törvényi kötelezettségen (14 nap) túl webáruházunk a nem használt áru visszaküldésére vagy cseréjére vonatkozó határidőt a vásárlástól számított 120 napra hosszabbította meg. Részletes információk itt találhatók

Ez kellően elegendő idő arra, hogy átgondolja, nem szükséges-e változtatnia a méreten vagy a drágakövön. További információkat itt talál:

további információk


Ingyenes postaköltség

további információk

Kosár (0)

Sajnáljuk, de az Ön kosara üres ...

... sajnáljuk, de az Ön Kosara üres.

Itt az idő a változásra?

Legutoljára megjelenítve

Nincsenek keresési előzményei ...

... a figyelt termékek listája üres

Itt az idő a változásra?