Akár 19% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
  • Ingyenes szállítás
  • 120 nap ingyenes visszaküldés
  • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
  • SAVICKI Care+®
  • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Ígéretünk az Ön nyugalma

A Savicki Care logójának fényképe

Élethosszig tartó garancia és biztonság
az eljegyzési gyűrű és a karikagyűrűk megvásárlása után

A maga nemében egyedülálló szolgáltatás, melynek segítségével generációkon át megóvhatja luxusékszereit.

A beteljesült elvárások garanciája

Többet nyújtunk, mint amire számítana.

Szakterületünk az egyedi ékszerek készítése. Szakértői vagyunk az ügyfélkapcsolatoknak is. Ön magas elvárásokkal érkezik hozzánk, mi pedig készek vagyunk túlszárnyalni elvárásait. Fedezze fel az új SAVICKI Care+® szolgáltatáscsomag összes előnyét!

Az ékszerész képe
Az ékszerész képe

Miért válassza a SAVICKI Care+® átlagon felüli védelmét?

Az ékszerápolás új minősége

Ha a SAVICKI Care+® szolgáltatást választja, nem csak biztonságot, bizonyosságot vásárol arról, hogy ékszerei a legjobb kezekben vannak: velünk az ékszerpiac egyetlen olyan szolgáltatáscsomagjához férhet hozzá, amely valóban garantálja önnek a nyugalmat. A SAVICKI Care+® szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy önnek csak élveznie kelljen luxusékszereit és élete legfontosabb pillanatainak megtervezését.

Miért válassza a SAVICKI Care+® átlagon felüli védelmét?

A SAVICKI Care+®
szolgáltatás előnyei

Standard

SAVICKI Care+®

Méretkorrekció
Egyszer ingyenes
Élethosszig tartó, limitálatlan
Ingyenes visszaküldés
120 nap
365 nap
Ingyenes gravír
Igen
IGEN
+ ingyenes szövegváltoztatás
Garancia
2 év
Élethosszig tartó
kiterjesztett
SAVICKI ékszertisztítás
Évente egyszer ingyenes
Ingyenes
korlátlan
Ékszerjavítás
Fizetős
Ingyenes
Gyűrű módosítása
Fizetős
Ingyenes
Elvesztés vagy lopás esetén kedvezményes vásárlás
Nincs kedvezmény
25%

Az ékszerek örök ragyogása, generációról generációra örökítve.

A SAVICKI eljegyzési gyűrűi vagy mindennapokban viselt karikagyűrűi igényelnek egy kevés figyelmet. A SAVICKI Care+® szolgáltatással örökre megőrizheti eredeti fényüket.

Minden SAVICKI termék, amely elhagyja ékszerészműhelyünket, példátlan minőségi követelményeknek felel meg. A bennük felhasznált legfinomabb minőségű arany teszi a gyűrűt a szerelem örökké tartó szimbólumává.

A gyűrű fotója

Nemes bevonat, éveken át tartó minőség

A ródiummal és platinával bevont felületek idővel elveszíthetik különleges jegyeiket. A SAVICKI Care+® szolgáltatásaival többé nem kell aggódnia emiatt. Teljesen díjmentesen pótoljuk gyűrűje bevonatát, hogy ön ugyanolyan ragyogóan élvezhesse a gyűrű fényét, mint a napon, amikor kézhez kapta.

Ékszere mindig csillogni fog

A gyakran viselt ékszereknek - különösen az eljegyzési- és karikagyűrűknek - időről időre gondoskodásra van szükségük ahhoz, hogy ne veszítsék el eredeti szépségüket. Előbb-utóbb kivétel nélkül minden ékszer koszolódik, veszít fényéből. Annak érdekében, hogy megőrizze ékszerei szépségét, professzionális ékszertisztítást biztosítunk önnek - teljesen ingyenesen.

Mindenre nem tud felkészülni.

A kellemetlen következményekre azonban igen.

Ha ékszert vásárol a SAVICKI bemutatótermében, gyönyörű ékszere mellé megvásárolja az elérhető legmagasabb színvonalú minőséget és gondoskodást is. Bár az élet minden eseményére nem tudunk felkészülni, de a SAVICKI Care+® választásával legalább eljegyzési- vagy karikagyűrűinek javítása teljesen ingyenes.

Élethosszig tartó méretre igazítás

Az eljegyzési vagy karikagyűrű egy életre szóló választás. Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy ékszere méretét meg szeretné változtatni, méretigazítási szolgáltatásunk a rendelkezésére áll.

Élettartamgarancia

Biztosítjuk önt, hogy ékszerét megjavítjuk abban az esetben, ha a gyémánt leesik vagy letörik róla. Exkluzív ékszere nálunk valóban megéri az árát.

Ingyenes gyémántméret-növelés
a SAVICKI eljegyzési gyűrűjében

Ha úgy találja, hogy a gyűrűjében lévő gyémánt túl kicsi, ingyenesen kicseréljük önnek egy nagyobbra, mindössze a drágakő árát kell kifizetnie, az új gyémánt behelyezésének munkadíját teljesen elengedjük. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi kiküldjük önnek rendelkezésre álló gyémántjaink listáját, amelyek megfelelnek az ön elvárásainak. Az új gyémánt behelyezését követően fel is újítjuk gyűrűjét, hogy helyreállítsuk tökéletességét.

Drágakő ingyenes cseréje
egy másikra

Túl kihívó a rubin vöröse az ön számára? Nem illik a smaragd zöldje a személyiségéhez? Cseréltesse le jelenlegi drágakövét egy másik, ön által választott drágakőre vagy gyémántra! Mi készen állunk teljesíteni kívánságait.

Dedikált szakértő a hét bármely napján

Szakemberekből álló csapatunkat rendelkezésére bocsátjuk, hogy segítsenek és tanácsot adjanak önnek az ékszerek kiválasztásában bármilyen alkalomra. Tanácsadónk végigkíséri önnel az ékszerek igénylésének vagy módosításának teljes folyamatát.

Különleges ajánlat, kizárólag SAVICKI-ügyfeleknek

A SAVICKI márka választásával ön is csatlakozik az exkluzív SAVICKI vásárlói klubhoz, ahol bizalmát exkluzív, csak saját ügyfeleink részére szóló ajánlatokkal jutalmazzuk. Már az eljegyzési gyűrű első megvásárlásakor 24% kedvezményt adunk a karikagyűrűkre. Amennyiben a SAVICKI karikagyűrűk mellett dönt, egy 0,01ct-os gyémántot ingyenesen foglalunk a hölgy karikagyűrűjébe - és ez még csak a kezdet.

Megrendelésre készült
ékszerek

Tervezőink mindig rendelkezésére állnak, így készen állunk egyedi ékszereket tervezni az ön egyedi elképzeléseinek megfelelően. Saját ékszerészműhelyünknek köszönhetően a legnagyobbk kihívásokat rejtő terveket is kész vagyunk teljesíteni.

Tanácsadás a jegy- és menyasszonyi ékszerekkel kapcsolatban

Az esküvői és eljegyzési szegmens szakértői vagyunk. Mi gondoskodunk az egész folyamatról az első üzenettől az utolsó pillanatig, amíg ki nem mondjátok egymásnak azt a bizonyos bűvös szót: "IGEN".

Önnel vagyunk az élet nagy pillanataiban

Különleges ajándékot keres egy évfordulóra? Újabb fontos esemény, például egy új családtag születése közeleg? A SAVICKI szakértői gondoskodnak arról, hogy minden pillanatot a hozzá illő gyönyörű ékszerekkel koronázhasson meg, amelyek hordozni fogják a felejthetetlen emlékeket.

Kategóriák