Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

SAVICKI 5C

Szakértelemmel válogatott gyémántok

  • Diamond

    ct

Kimberley Process Certification Scheme

2002. november 5-én Svájcban 36 ország és az Európai Közösség hivatalosan is felvállalta a küzdelmet a fegyveres konfliktusok árán szerzett gyémántok kereskedelme ellen az Interlakeni Nyilatkozat elfogadásával.

A résztvevő országok elkötelezték magukat amellett, hogy a nyers gyémántok kereskedelmét a kimberley-i folyamat elnevezésű tanúsítási rendszer által szabályozzák.

Ennek nyomán minden gyémántékszerhez tartozik egy kártya, amely a gyártás során felhasznát gyémántok törvényes forrását igazolja.

Eredettanúsítvány

Hiteles beszállítók

Beszállítóink alapos átvizsgáláson esnek át, így kizárólag a piac legjobb szereplői közül kerülnek ki.

Különleges ékszerek

A SAVICKI ékszereket kizárólag törvényes forrásból származó gyémántokkal díszítjük.

A jogszerűség garanciája

Partnereink speciálisan kiválasztott vállalatok, amelyeket gondosan választottunk ki a piacon elérhető összes beszállító közül.

A gemmológia széleskörű ismerete lehetővé teszi szakértőink számára, hogy alaposan megvizsgáljanak minden egyes drágakövet és csak azokat válasszák ki, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A legálisan beszerzett gyémántok saját eredetiségigazolással rendelkeznek - amely megerősíti paramétereiket és eredetüket. A SAVICKI működő 5C szabálya biztosítja, hogy minden egyes gyémánt csiszolása, tisztasága, színe, súlya és minősége a lehető legközelebb álljon a tökéletességhez.

Teljes gyémántcsere

Garanciánk töredezésekre, letörésekre és morzsolódásokra terjed ki, és kizárólag akkor, ha a gyémánt az eredeti helyzetében található.

Ingyenes javítás

A gyémánt sérülése esetén ékszerészeink ingyenesen felmérik és kijavítják azt.

Korlátlan tisztítási szolgáltatás

A kivételes ékszerek kivételes ápolást igényelnek. Ékszerészeink egy ötlépéses tisztítási folyamat segítségével visszaadják ékszerei eredeti ragyogását.

Standard SAVICKI Garancia
Teljeskörű gyémántcsere
Korlátlan tisztítási szolgáltatás
Ingyenes javítás
Teljesítési idő
Élethosszig tartó garancia
Minőségi tanúsítvány

Élethosszig tartó garancia

A gyémánt az örökkévalóság jól ismert szimbóluma. Hogy bizonyítsuk önnek azt, hogy a SAVICKI gyémántokat a legnagyobb gondossággal választjuk ki ékszereinkhez, minőségük pedig megkérdőjelezhetetlen, gyémántokkal díszített ékszereie élethosszig tartó garanciát vállalunk.A SAVICKI élethosszig tartó garanciája minden olyan ékszerre vonatkozik, amely 100 000 Ft-nál nagyobb értékű gyémántot tartalmaz. A garanciát abban az esetben is igénybe veheti, ha egy gyémánt morzsolódik, eltörik vagy elvész belőle egy darab, feltéve, hogy az eredeti helyén található.A gyémántokra vonatkozó élethosszig tartó garancia bizonyítja, hogy a SAVICKI ékszerekhez felhasznált drágakövek kivételes minőségűek.

Minden tekintetben egyedülálló

Makulátlanság, tisztaság, tökéletesség - ez a három jelző teljes mértékben leírja a SAVICKI eljegyzési gyűrűkben felhasznált gyémántokat. Tiszta, kristályos szépség, amely harmonikus kialakítású belső felületén keresztül tükrözi a fényt. Minden olyan gyémánt, amelyet a SAVICKI ékszerészműhelyében használnak fel, többszörös minőségellenőrzésen esik át, hogy vásárlóinknak csakis a legjobbat nyújtsuk. Az 5C szabálynak, az örökös garanciának és az eredetiségigazolásoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy szerettei csak a legjobb minőségű gyémántokat kapják.

Tovább a gyémántgyűrűkhöz
Kategóriák

Az Ön rendelkezésére állunk

hétfő - péntek 9:00 - 17:00

Tovább a kapcsolatfelvételhez
SAVICKI © 2023

v1.41.0