Akár 25% kedvezmény a kedvezménykóddal Szerezz kódot
0
Nap
:
0
Óra
:
0
Perc
:
0
Másodperc
 • Ingyenes szállítás
 • 120 nap ingyenes visszaküldés
 • Ingyenes méretcsere (3 méretig)
 • SAVICKI Care+®
 • Ingyenes gravírozás
Termékek:

Az Ön által keresett termékeket nem találtuk...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Kategóriák:

A keresett kategória nem található...

Adjon meg egy másik keresési kifejezést

Savicki márka logója

Képzett ékszeripari szakértők által gondosan válogatva
SAVICKI. Az ékszereinkben található gyémántok örökre garanciát jelentenek a minőségre.

Gyémánt tanúsítvány logója Gyémánt tanúsítvány logója Gyémánt tanúsítvány logója

Élettartam garancia

A gyémánt a nő legjobb barátja

Ez az egyik legnépszerűbb idézet a gyémántokról. Mi is jó barátságot kötöttünk velük. A legjobb minőségű drágakövek kiválasztásával tudjuk, hogy az élethosszig tartó garanciával örökkévalóságra szóló terméket adunk vásárlóinknak.

SAVICKI 5C

Szakértelemmel válogatott gyémántok

Az általánosan elfogadott szabványok soha nem voltak elégségesek számunkra. Ezért adtunk hozzá egy ötödik "C" betűt a 4C elvhez - a Control-t. A gondosan kiválasztott gyémántok, az ismételt minőségellenőrzés és a paraméterek bizonyossága a teljes elégedettség érzését adja számunkra, amikor a koronába helyezzük őket.

A gyémántok fotója
A gyémántok fotója
A gyémántok fotója
A gyémántok fotója
A Savicki 5C logójának fényképe
 • 1 az 5C-ből

  Cut - tehát csiszolás

  Cut - tehát csiszolás

  A gyémántok fotója

  A gyémánt csiszolása, mint a tökéletesség egyik eleme

  A tökéletes arányok és a tökéletes csiszolás hozza ki a gyémántok ragyogását. A drágakő minden egyes fazettája úgy helyzkedik el, hogy még szebb ragyogást adjon.

  Precízió – a csiszolás a legapróbb részletekre odafigyelve készül.

  Szimmetria – a gyémánt fazettái harmonikusan helyezkednek el.

  Fényvisszaverődés – a gyémánt bevonat varázslatos csillogást kölcsönöz neki

 • 2 az 5-ből C

  Tisztaság - a gyémánt tisztasága

  Tisztaság - a gyémánt tisztasága

  Tisztaság 10x nagyításban

  A luxusgyémánt csillogása ellenállhatatlan. A tisztaság az 5C szabály őrülten fontos része - a nagy belső zárványokkal rendelkező gyémántok nem fognak olyan jól csillogó szépséget közvetíteni, mint a közel tökéletes tisztaságúak.

  Nézze meg, milyen tökéletesen csillognak a gyémánt színei. Hagyja magát elvarázsolni a gyémánt varázslatától.

 • 3 az 5-ből C

  Szín - hibátlan szín

  Szín - hibátlan szín

  A gyémánt színe

  A gyémántok színskáláját D-től Z-ig terjedő szimbólumokkal osztályozzák. A D, E, F, G, H, I csoportba tartozók színtelenek vagy csaknem színtelenek. A gyémántok színe az egyik legfontosabb tényező a megjelenésükben. A gyémántoknak fehérségükkel kell kápráztatniuk. Az N-Z csoport alacsony paraméterei sárga árnyalatot okoznak.

  A SAVICKI ékszerek szívében csak olyan köveket talál, amely egyedi és kívánatos színű.

 • 4 az 5C-ből

  Karát - gyémánt skála

  Karát - gyémánt skála

  A gyémántok fotója

  ct

  Mi a jelentősége a karátnak?

  A karát önmagában nem határozza meg egy gyémánt exkluzivitását: csak az 5C alapelvek többi részével kombinálva találja meg a tökéletes drágakövet.

  A SAVICKI szalonban az eljegyzési gyűrűk szívében pihenő drágakövek 0,01 és 4 karát közötti tömegűek.

 • 5 az 5C-ből

  Ellenőrzés - minőségellenőrzése alatt

  Ellenőrzés - minőségellenőrzése alatt

  Hogyan ellenőrizzük a gyémántjainkat?

  A gyémántvizsgálat kétlépcsős folyamat. Az ellenőrzés első szakasza már a köveink beszállítójának ellenőrzési szakaszában megtörténik. Előttük egy átfogó követelménylistát állítunk össze, amelynek a nekünk felajánlott gyémántoknak meg kell felelniük. A második szakasz a gyémántok ellenőrzése a műhelyünkben. A hozzánk szállított gyémántokat nagyítóval, majd mikroszkóppal ellenőrizzük.

Cut
Clarity
Color
Carat
Control

KONFLIKTUSMENTES GYÉMÁNTOK

Biztonságos
forrásokból származó gyémántok

A SAVICKI a vásárlók biztonságát és kényelmét helyezi előtérbe. Gondoskodunk arról, hogy a hozzánk érkező ékszerek kizárólag legális forrásból származó anyagokból készüljenek. Ezért mi is csatlakozunk a garantáltan konfliktusmentes gyémántok használatát népszerűsítő kampányhoz.

Kimberley Process Certification Scheme

2002. november 5-én Svájcban 36 ország és az Európai Közösség hivatalosan is felvállalta a küzdelmet a fegyveres konfliktusok árán szerzett gyémántok kereskedelme ellen az Interlakeni Nyilatkozat elfogadásával.

A résztvevő országok elkötelezték magukat amellett, hogy a nyers gyémántok kereskedelmét a kimberley-i folyamat elnevezésű tanúsítási rendszer által szabályozzák.

Ennek nyomán minden gyémántékszerhez tartozik egy kártya, amely a gyártás során felhasznát gyémántok törvényes forrását igazolja.

Eredettanúsítvány

Gyémántjaink származását gondosan ellenőrizzük. Beszállítóink gondosan kiválasztott partnerek.

Hiteles beszállítók

Beszállítóink alapos átvizsgáláson esnek át, így kizárólag a piac legjobb szereplői közül kerülnek ki.

Különleges ékszerek

A SAVICKI ékszereket kizárólag törvényes forrásból származó gyémántokkal díszítjük.

A jogszerűség garanciája

Biztonság és kényelem

Mi biztosítjuk, hogy gyémántjaink kizárólag legális és teljesen biztonságos forrásból származnak. Egyértelművé tesszük, hogy ellenezzük a "véres" gyémántok bányászatának és kereskedelmének kegyetlen gyakorlatát.

Partnereink speciálisan kiválasztott vállalatok, amelyeket gondosan választottunk ki a piacon elérhető összes beszállító közül.

Minden gyémánt tanúsítványt gondosan ellenőrzünk. Fontos számunkra a vásárlói elégedettség és éppen ezek a tanúsítványok garantálják a csodálatos ékszereink előállításához felhasznált gyémántok legalitását.

A gyémántok fotója

SAVICKI gyémántok

Örökgarancia

Ügyfeleink érdekében úgy döntöttünk, hogy az általánosan elfogadott 4C alapelvekhez még egyet hozzáadunk. Az Ellenőrzés elve biztosítja a gyémántok többszörös minőségellenőrzését, amelyek csak akkor kerülnek a SAVICKI termékekbe, ha megfelelnek a rendkívüli minőségű drágakövekkel szemben elfogadott követelményeknek. Minden egyes gyémánt ékszerhez örökös garancia jár a drágakőre. Egy ilyen gesztus a nagyon jó választást jelzi.

Gondosan
válogatott
gyémántok

A gemmológia széleskörű ismerete lehetővé teszi szakértőink számára, hogy alaposan megvizsgáljanak minden egyes drágakövet és csak azokat válasszák ki, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A legálisan beszerzett gyémántok saját eredetiségigazolással rendelkeznek - amely megerősíti paramétereiket és eredetüket. A SAVICKI működő 5C szabálya biztosítja, hogy minden egyes gyémánt csiszolása, tisztasága, színe, súlya és minősége a lehető legközelebb álljon a tökéletességhez.

A gyémántok fotója
A gyémántok fotója Teljes gyémántcsere

Garanciánk töredezésekre, letörésekre és morzsolódásokra terjed ki, és kizárólag akkor, ha a gyémánt az eredeti helyzetében található.

A gyémántok fotója Ingyenes javítás

A gyémánt sérülése esetén ékszerészeink ingyenesen felmérik és kijavítják azt.

A gyémántok fotója Korlátlan tisztítási szolgáltatás

A kivételes ékszerek kivételes ápolást igényelnek. Ékszerészeink egy ötlépéses tisztítási folyamat segítségével visszaadják ékszerei eredeti ragyogását.

Standard SAVICKI Garancia
Teljeskörű gyémántcsere
Korlátlan tisztítási szolgáltatás
Ingyenes javítás
Teljesítési idő
Élethosszig tartó garancia
Minőségi tanúsítvány

Élethosszig tartó garancia

A gyémánt az örökkévalóság jól ismert szimbóluma. Hogy bizonyítsuk önnek azt, hogy a SAVICKI gyémántokat a legnagyobb gondossággal választjuk ki ékszereinkhez, minőségük pedig megkérdőjelezhetetlen, gyémántokkal díszített ékszereie élethosszig tartó garanciát vállalunk.A SAVICKI élethosszig tartó garanciája minden olyan ékszerre vonatkozik, amely 100 000 Ft-nál nagyobb értékű gyémántot tartalmaz. A garanciát abban az esetben is igénybe veheti, ha egy gyémánt morzsolódik, eltörik vagy elvész belőle egy darab, feltéve, hogy az eredeti helyén található.A gyémántokra vonatkozó élethosszig tartó garancia bizonyítja, hogy a SAVICKI ékszerekhez felhasznált drágakövek kivételes minőségűek.

Savicki Care+ - tudj meg többet
A gyémántok fotója

Minden tekintetben egyedülálló

Makulátlanság, tisztaság, tökéletesség - ez a három jelző teljes mértékben leírja a SAVICKI eljegyzési gyűrűkben felhasznált gyémántokat. Tiszta, kristályos szépség, amely harmonikus kialakítású belső felületén keresztül tükrözi a fényt. Minden olyan gyémánt, amelyet a SAVICKI ékszerészműhelyében használnak fel, többszörös minőségellenőrzésen esik át, hogy vásárlóinknak csakis a legjobbat nyújtsuk. Az 5C szabálynak, az örökös garanciának és az eredetiségigazolásoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy szerettei csak a legjobb minőségű gyémántokat kapják.

Tovább a gyémántgyűrűkhöz
Kategóriák